Son dakika! Çağdaş Atan'dan dikkat çeken Kayserispor transfer açıklaması!

Kayserispor Teknik direktörü Çağdaş Atan, Ankaragücü mağlubiyetinin ardından transfer hakkında önemli açıklamalarda bulundu. , transfer yasağının kalkacağı ve açılacağı sürenin transferlerin yetişmesi açısından kritik olduğunu eden Atan, hangi konulara dikkat çekti?

Son dakika! Çağdaş Atan'dan dikkat çeken Kayserispor transfer açıklaması!

Kayserispor, sezonun son iç saha maçında Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu. 
Teknik direktör Çağdaş Atan, hafta içinde çalıştıklarını sahada uygulayan futbolculara teşekkür ederek, başladı. Rakiplerinin kaleyi bulan tek şutunun maçın sonucunu belirlediğini vurgulayan Atan, çok sayıda eksik oyuncularının bulunduğunu ve gençlerle haftayı değerlendirdiklerini kaydetti.
Maç bitiminde taraftarın merakla beklediği transfer konusuna da değinen teknik direktör Çağdaş Atan, önemli detaylara değindi. Transfer konusunda yönetim ile görüşme yaptıklarının altını çizen genç çalıştırıcı, “Transfer yasağının ne zaman kalkacağı çok önemli. Ondan da önemli olan şey ne zaman açılacağı. Eğer geç açılacaksa ve kampa transferleri yetiştiremeyecekse, açılmasının da bir anlamı yok. Transferlerin yetişmesi gerekiyor. Yeni sezonun kampına değil de sonrasına transferler gerçekleşirse, bunun bir anlamı olmaz. Bunu yönetim ile görüştük. Herkes ona göre rotasını belirleyecek.” İfadelerini kullandı.