Şok uygulamada durdurulan araçta bakın neler ele geçirildi!

Asayiş Şube Müdürlüğü Kocasinan Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta arama gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Şok uygulamada durdurulan araçta bakın neler ele geçirildi!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan şok uygulamada 2 adet ruhsatsız tabanca ve 22 adet fişek ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Kocasinan Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta arama gerçekleştirdi. Arama sonucunda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 22 adet fişek bulundu. Araçta bulunan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Şok uygulamada durdurulan araçta bakın neler ele geçirildi!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak, "30.05.2024 günü Asayiş Şube Müdürlüğü Kocasinan Devriye Ekipler Amirliği görevlilerimizce yapılan şok uygulamada durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç içerisinde 2 adet ruhsatsız tabanca ve 22 adet fişek ele geçirilmiştir. Araçta bulunan 1 şüpheli şahıs hakkında gerekli adli işlemler başlatılmıştır." açıklamasını "Gereği yapıldı" notuyla paylaştı.