Sinemalarda ne var?

Bu hafta sinemalarda ne var? Fransız yapımı 'Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi' adlı çizgi diziden uyarlanan sinema filmi Paribu Cineverse Kayseri Park, Paribu Cineverse Forum Kayseri seyircisiyle buluşuyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bülteninde…

Sinemalarda ne var?

Çizgi dizi olarak geniş kitlelere ulaşan Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedi bu kez beyaz perdede seyirciyle buluştu. Marinette isimli genç kızın Uğur Böceğine dönüşerek, sihirli güçler kazanmasını ve Paris’i kötülerden kurtarmak için Kara Kedi ile işbirliği yapmasını konu alan animasyon filmi;  Paribu Cineverse Kayseri Park, Paribu Cineverse Forum Kayseri, Kayseri Kasseria, Kayseri İldem Park Cinefora, Kayseri Cinelux İpeksaray AVM’de izlenebiliyor. 

Vizyondaki bir diğer film ise Dehşetin Yüzü 2… Korku türündeki filmin yönetmenliği Michael Chaves yaparken; başrollerde Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid yer alıyor. 
Devam film olan Dehşetin Yüzü 2’de; The Nun’da yaşanan olayların üzerinden 4 yıl geçtikten sonra Rahibe Irene, garip olaylar ve açıklanamayan ölümlerle ilgili söylentilerin arttığı bir dönemde yeniden iblisle karşılaştığı manastıra çağrılır.