Sindelhöyük'te çamur tepkisi! Oyumuzu verdik, ama...

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç davet üzerine Sindelhöyük Fatih Mahallesi'ni ziyaret etti. Asfalt atılacağı söylenen yollara yeiden yama atıldığını dile getiren vatandaşlar, çamur içerisinde bırakıldıklarını ifade ederek, dert yandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sindelhöyük'te çamur tepkisi! Oyumuzu verdik, ama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Vatandaşlar kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını dile getirerek, tepki gösterdi. Vatandaşların sıkıntısını dinleyen ve açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, "Devletimin yanındayım derken lafta olmaz bu. Devletin yanındaysan israf etmeyeceksin. Sadece bu yollara binlerce lira para harcandı ve yol yapılmadı. Sayın Cabbar lafla devletimin yanındayım olmaz, icraatta da devletin ve milletin yanında olman gerekiyor. Günü kurtarmak için siyaset yapılmaz. Sayın Cabbar'dan bu beklenti içerisine soktuğu hizmet bekleyen insanların bir an önce ihtiyaçlarının giderilmesini ve biran önce buraya parke yolun yapılmasını istiyoruz. Ayrıca bizim Belediye işi tersten yapıyor. Normalde öne ana caddelerin yolu yapılır, ama Belediye ara sokakların yolunu ilk başta yapmış. Lakin bunu bile düzgün yapmamış. Sağdaki sokak parke yol soldaki sokak parke yol,ama ortadaki sokak toprak. Defalarca müracaat edilmesine rağmen bu yola hala parke yol yapılmıyor. Biz burada yorumu Develi halkının yorumuna bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.
MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ
Fatih mahallesi sakinleri de "Buraya önce asfalt sözü verildi. Yapmadilar. Delik olan yerleri yamadılar. Yazın yolların tozundan dolayı günlük balkon yıkamaktan evlerimiz çürüdü. Yeter artık çektiğimiz çile. Oyumuzu attık bizi rezil ettiler. Gelsinler çok kolaysa kendileri yaşasın bu çamurun içinde” şeklinde konuştu.