Sınavdan çıkan oraya akın etti

YKS sınavından çıkan gençler sınav stresini Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı'nı attı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Sınavdan çıkan oraya akın etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi, Zincidere Mahallesi’nde 55 bin metrekarelik alanda atıl durumdaki sulama göledini 30 milyon TL’ye yenileyerek vatandaşların doğanın içerisinde rahat bir nefes alabileceği 100. Yıl Mesire Alanı’na çevirdi.

Sınavdan çıkan oraya akın etti

Şehrin gürültüsünden uzak, havası ile adeta Karadeniz’i andıran alana YKS sınavından çıkan Kayserili gençler ve aileri sınav stresini atmak için Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı’na yoğun ilgi gösterdi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ın ilk oturumundan çıkan öğrenci ve aileleri, sınav stresinden uzaklaşmak için nefes alabilecekleri Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı’na yoğun ilgi gösterdi. Doğal gölü, içerisinde birçok lezzeti barındıran kafesi de bulunan alan, ziyaretçilerden tam not aldı. 

Sınavdan çıkan oraya akın etti

Öte yandan Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2023-YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) 3 milyon 527 bin 466 adayın katılımıyla tamamlandı. Saat 10.15'te başlayan TYT'de toplam 120 soru soruldu, adaylara 165 dakika süre verildi. ÖSYM'nin sınav takvimine göre YKS sınav sonuçları 20 Temmuz'da açıklanacak