Sinan Oğan kimi destekleyeceğini açıkladı...

Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan merakla beklenen kararını verdi. Peki, Oğan kimi destekleyecek? ATA İttifakı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde Kayseri'de 81 bin 125 oy almıştı. İşte Kayseri'de de merak edilen Sinan Oğan'ın 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi kararı...

Sinan Oğan kimi destekleyeceğini açıkladı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

YSK, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kaldığını duyurdu. Seçim sonrası Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yüzde 49,51, Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,88 ve Ata İttifakının adayı Sinan Oğan ise yüzde 5,2 oranında oy aldı. Ortaya çıkan bu tablofda gözler Sinan Oğan'a çevrildi. Peki, Oğan'ın tavrı ne olacak? Oğan, bu konuda merakla beklenen açıklamayı yaptı. 
Sinan Oğan kimi destekleyeceğini açıkladı...
14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 5,2 oranında oy alan Sinan Oğan, ikinci tur seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı. Oğan, düzenlediği basın toplantısında merakla beklenen kararını açıkladı. Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, açıklamasında kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Oğan, "Tehditler aldık, saldırılara uğradık, hakkımızda yalan haberler çıkardılar. Sosyal medya linçine uğradık. Gece gündüz demeden çalıştık, yılmadık. 3 yıl önce Türk Milliyetçisi adayıolmazsa Türk Milliyetçilerini adaysız bırakayacağız dedik ve yola çıktık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlandık. Adil olmayan şartlarda seçime girdik. Buna rağmen büyük bir mücadele örneği sergiledik. Medya ambargosunu gönüllü sosyal medya kullanıcılarımızla aştık. Birçok temel hedefe ulaştık. Plana sadık kaldık. Bu seçimlerde Milliyetçilerin ve Atatürkçülerin sesi olduk" dedi.
4 KONUYA DİKKAT ÇEKTİ
"İlkeli siyaset" ortaya koyduklarını belirten Sinan Oğan, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini dile getirdi. Sığınmacılar, kaçakçılar konusunun ilerde güvenlik sorunu haline geleceğini kaydeden ve bu konuda uyaran Oğan, deprem gerçeğinin de yine ulusal güvenlik sorunu olarak ele alınması gerektiğini söyledi. İç ve dış dinamiklerin neden olduğu ekonomik sorunlarında çözüm beklediğini ifade eden Oğan, teröre yönelik de istikrarlı mücadelenin sürdürülmesi gerektiğini söyledi. 
KİMİ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLADI!
Bu süreçte herhangi bir pazarlık yapmadığını belirten Sinan Oğan, 28 Mayıs'ta yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı yani Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. 
ATA İTTİFAKINDA YER ALAN ADALET PARTİSİ KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEK
Diğer yandan ATA İttifakı'ndan Adalet Partisi ittifaktan ayrıldığını ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini duyurdu...