SGK Kayseri'de bağ satacak! İşte istenen para ve bağın bulunduğu yer

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri İl Müdürlüğü bağ satacak. Melikgazi ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi'nde bulunan bağ için talep edilen ücret ne? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

SGK Kayseri'de bağ satacak! İşte istenen para ve bağın bulunduğu yer
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Melikgazi Sosyal Güvenlik Merkezi açık artırmayla bağ satacak. Birinci satış tarihi 05 Mart 2024 saat 09:10- 09:15 arasında.  Melikgazi İlçesine bağlı Erenköy Mahallesi, 10478 Ada, 14 Parselde kayıtlı bağ şehir merkezinin güneydoğu bölümünde konumlu. Bağ şehir merkezine yaklaşık 7 km mesafede bulunuyor. 
Taşınmaza ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma araçlarıyla sağlanabilmekte. Bölgede bağ ve villalar yer alıyor. Aynı bölgede Alidağ Yamaç Paraşüt Alanı, Alidağ Mesire Alanı  da bulunuyor. Bağa ulaşımın kolay olduğu belirtildi. Diğer yandan bağın açık artırmaya esas rayic bedeli: 700.000,00 TL olarak açıklandı. İhaleye katılım için istenen teminat tutarı ise 52.500,00 TL.

SGK Kayseri'de bağ satacak! İşte istenen para ve bağın bulunduğu yer

Bağın imar durumu nasıl?

Bağın imar durumu ile ilgili de şu bilgilere yer verildi:  İmar Durumu: Kayseri ili, Melikgazi Belediyesi Harita Müdürlüğü`nde yapılan incelemede ekspertiz konusu gayrimenkulün bulunduğu parselin imar paftasındaki konumu incelenmiş olup mahallindeki konumuyla uygunluğu kontrol edilmiştir.Parselin yeri ve konumu Melikgazi Belediyesi İmar Müdürlüğünde yapılan sayısal plan sorgulaması sonucu, Melikgazi Belediyesinden alınan imar paftası üzerinden ve TKGM Parsel Sorgulama Hizmeti ile tespit ve teyit edilmiştir.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemi’nden alınan imar durum belgesine göre 1/1000 ölçekli uygulama imar planında Ayrık nizam, 2 kat, Taks: 0.12, Kaks: 0.24, Min. Parsel: 1000 m² olacak şekilde yapılaşma şartlarına sahiptir. Konu taşınmaz kadastro parseli olup 18. Madde uygulaması görmesi gerektiği öğrenilmiştir. Bölgedeki imar uygulaması kesintisi %45 olduğu öğrenilmiştir. Taşınmazın 18. madde uygulaması sonrasında yaklaşık 94,52 m² alan kalacağı öğrenilmiştir. Min. Parsel alanı 1000 m² yapılaşma şartına sahip olup komşu parseller ile tevhit yapması gerektiği tek başına yapılaşma müsaadesi bulunmadığı öğrenilmiştir. Taşınmazın yola cephesi bulunmaktadır. Parsel etrafı sınır belirleyici olarak herhangi bir materyal ile çevrilmemiştir. Taşınmaz üzerinde herhangi bir yapı bulunmamaktadır. Bölgede elektrik, su ve kanalizasyon gibi alt yapılar tamamlanmıştır.

İhale gün ve saati

İhalenin Yapılacağı Yer Gün Ve Saat: Kayseri Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 1. Kat Konferans Salonu
1.satış tarihi : 05.03.2024 tarih ve saat, 09:10- 09:15 arasında
2.satış tarihi : 12.03.2024 tarih ve saat, 09:10- 09:15 arasında