Sessizden yükseliş devam ediyor! Dolar ve Euro'da son durum

Yerel seçimler öncesi Dolar 32 TL, Euro ise 35 TL üzerinde mart ayı kapanışını yaptı. Vatandaşlar tarafından merak edilen 'Seçimler sonrası Dolar ve Euro'da neler olacak?' sorusu gelecek hafta yakından takip edilecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Sessizden yükseliş devam ediyor! Dolar ve Euro'da son durum

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi son haftada dolar 32.43 TL'den ve euro ise 35.06 TL'den haftalık ve aylık kapanışlarını yaptılar. Dolar ve euroda sesiz yükseliş bu haftada devam etti.

Döviz kurları dolar ve euro tüm yurtta olduğu gibi şehrimizde de yatırımcılar, şirketler, piyasalar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle gelecek hafta vatandaşlar tarafından seçim sonrasında dolar ve euro kurlarında neler olacağı yakından takip edilecek.

Sessizden yükseliş devam ediyor! Dolar ve Euro'da son durum

25 Mart 2024 haftasına dolar kuru 32.15 TL civarında başladı. Dolar, serbest piyasada geçen hafta Cuma günü kapanışını 32.43 TL'den yaparken, hafta içinde en yüksek Cuma günü 32.50 TL'yi gördü ve en düşük ise Pazartesi günü 31.93 TL'yi kaydetti.

Öte yandan, euro serbest piyasada 25 Mart haftasına 34.58 TL seviyesinde başladı. Haftanın kapanışında ise 29 Mart Cuma günü euro kuru 35.06 TL olarak kaydedildi. Euro, hafta içinde en yüksek 35.22 TL'yi görürken, en düşük seviye 34.39 TL oldu. 

Gelecek hafta ekonomik takvimde yer alan enflasyon verisi olan "Tüketici Fiyat Endeksi TÜFE Aylık Mart" ve "Tüketici Fiyat Endeksi TÜFE Yıllık Mart" açıklamaları yakından takip edilecek.