Şelaleler diyarında asayiş berkemal

Kayseri'nin en çok gezilen yerlerinden biri olan Yahyalı'da hareketlilik başladı. Dört mevsim yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanında Jandarma, vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam ediyor. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Şelaleler diyarında asayiş berkemal

Bahar aylarında vatandaş, Yahyalı'ya akın ediyor. 

Kayseri'nin en çok gezilen yerlerinden biri olan Yahyalı'da hareketlilik başladı. Dört mevsim yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanında Jandarma, vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışmalarına devam ediyor. Yahyalı Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde oluşturulan Güven Timleri, haftasonu yoğunluk yaşanan Derebağ Şelalesi, Yeşilköy Şelalesi, Asma Köprü ve Kapuzbaşı Şelalelerinde vatandaşların huzur ve güvenliği için görev başındaydı. 

Şelaleler diyarında asayiş berkemal

Vali Gökmen çiçek'in en gözde tercihi Yahyalı!

Şelaleler diyarı olan Yahyalı, Kayseri Valiliğinin de en gözde mekanlarından biri. Vali Gökmen Çiçek, Kayseri turizmine büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana Yahyalı'ya ayrı bir önem veren Vali Çiçek, Kayseri'nin güzellikleriyle büyüleyen şelalerinin daha güvenli olması için çaba sarf ediyor.

Şelaleler diyarında asayiş berkemal

Güven timleri, vatandaşların huzurlu bir şekilde vakit geçirmeleri için çalışıyor. Kayseri'ye 80 kilometre uzaklıkta olan Yahyalı'ya, özellikle Adana'da sıcaktan bunalan vatandaşların ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmıyor. Muhteşem manzarası, doğallığıyla Kayseri Gezilecek yerler arasında zirveyi kimseye bırakmayan Yahyalı'da yapılan huzur denetimi, ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı. Vatandaşlar, güven Timlerine teşekkür ettiler.

Şelaleler diyarında asayiş berkemal