Şehre nefes aldıracak projeyi Vali Çiçek ile inceledi

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu şehrin merkezinde hayata geçirdiği parkı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile inceledi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Şehre nefes aldıracak projeyi Vali Çiçek ile inceledi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hunat Mahallesindeki eski Dedeman Ortaokulu'nun yerine yapılan 6.000 metrekarelik parkı Vali Gökmen Çiçek ile birlikte inceledi.

Şehre nefes aldıracak projeyi Vali Çiçek ile inceldi

Başkan Palancıoğlu ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 6000 metrekarelik şehrin merkezinde gerçekleştirilen parkı ve Eski Nazmi Toker Binası'nda da incelemede bulundular. Eski Nazmi Toker Binası'nı yenileyerek, kültür ve sanat merkezi haline getireceklerini söyleyen Başkan, bu projenin içinde çeşitli etkinliklerin düzenleneceği kurslar, atölyeler ve sergiler gibi unsurları barındırdığını belirterek, "Sayın Valimiz Gökmen Çiçek Bey ile inceledik" dedi.

Şehre nefes aldıracak projeyi Vali Çiçek ile inceldi

Başkan Palancıoğlu konuyla ilgili "X" sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu, "Şehir merkezinde hayata geçirdiğimiz Kayseri'ye nefes olacak 6000 metrekare büyüklüğündeki park ile Eski Nazmi Toker Binası'nı yenileyerek, şehrin en güzel kültür ve sanat merkezi haline getireceğimiz, kurslar, atölyeler, sergiler gibi çeşitli etkinliklerin yapılacağı projemizi Sayın Valimiz Gökmen Çiçek Bey ile inceledik” dedi.

Şehre nefes aldıracak projeyi Vali Çiçek ile inceldi

Geçtiğimiz aylarda projenin sona gelindiğini belirten Başkan Palancıoğlu, “Şehir merkezine nefes aldıracak. 130 adet aracın sığacağı otoparkımız da var. Yolları genişleterek buradaki trafiği de rahatlatacağız. Burası ücretli otopark haline gelerek vatandaşların araba deposu olmaktan, arabalarını park edip gitmelerini önlemekten çıkacak. Çok şık, çok güzel bir mekan ortaya çıkmış oluyor. Mevcut ağaçlarımızı da koruduk. Burada bir etkinlik alanımız da var.” açıklamasında bulunmuştu.