Seçim anketinde dikkat çeken sonuç!

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine günler kala, anketler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Trendpoll Araştırma'nın yaptığı ankette dikkat çeken sonuç... Araştırma 27 ilde 13-18 Nisan tarihlerinde toplam 2.520 kişi ile yüz yüze yapıldı.

Seçim anketinde dikkat çeken sonuç!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye seçimlere kilitlendi. 14 Mayıs 2023'te gerçekleştirilecek ve 4 adayın yarışacağı cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili yeni anket sonucu ortaya çıktı. Trendpoll Araştırma şirketi tarafından 13-18 Nisan tarihleri arasında 27 ilde 2 bin 520 kişi ile yüz yüze yapılan ankete göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir adım önde. 

Cumhurbaşkanlığında kime oy vereceksiniz?
Trendpoll anketine göre '14 Mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı seçiminde hangi adaya oy vereceksiniz sorusuna katılımcıların yüzde 48.4'ü Kemal kılıçdaroğlu cevabı verirken, yüzde 44.8'i ise Recep Tayyip Erdoğan dedi. Muharrem İnce diyenler yüzde 4.9, Sinan Oğan diyenler ise yüzde 1.8'de kaldı.  
Seçim anketinde dikkat çeken sonuç!

Trendpoll anketine göre seçim ikinci tura kalırken bu kez vatandaşlara "Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda hangi adaya oy vereceksiniz:" diye soruldu. Ankete katılanların yüzde 51.6'sı Kemal kılıçdaroğlu cevabı verirken, yüzde 48.4'ü ise Recep Tayyip Erdoğan ismini söyledi.