Satılıyor 'dedikodusu'

TMSF bünyesindeki Erciyes Anadolu Holding'in bünyesindeki şirketlerin satışıyla ilgili her gün yeni bir bilgi gündeme gelirken, ortaya atılan iddialar, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, 'Bizden duymadığınız her şeyi dedikodu olarak görebilirsiniz.' Sözlerini akla getirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Satılıyor 'dedikodusu'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TMSF bünyesindeki Erciyes Anadolu Holding’in bünyesindeki şirketlerin satışının gündeme gelmesinin ardından farklı iddialarda peş peşe sıralanmaya başladı. , Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin’in her fırsatta sürecin şeffaf bir şekilde yürütüldüğü ve kamuoyunun bilgilendirildiğini açıklamasına rağmen şirketle ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. 

Satılıyor 'dedikodusu'
Son olarak kamuoyunda, önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı günü TMSF’nin toplanıp, Mondi’nin satışa çıkması için tarih belirleyeceği, satış bedelinin 2 milyar lira civarında olacağı ifade edildi. İddialar bununla da sınırlı değil, İstikbal, Bellona Ve Mondi'nin Holding’in en büyük bayilerinden Diyarbakır kökenli Abdülkadir Karavil grubuna satılacağı da  konuşulan iddialardan biri… Ancak Holding’in resmi sitesinde satışlarla ilgili son açıklama 13 Mart 2024 tarihinde Erciyes Anadolu Holding'in tekstil firmaları olan Weavers, Doqu Home, Gümüşsuyu Halı ve Vellteks'in satış ihaleleriyle ilgili süreçle ilgili bilgi verildiği görülüyor. TMSF’nin sitesinde de Erciyes Anadolu Holding bünyesindeki şirketlerle ilgili yeni bir bilgi yok.  Bu durum Ramazan ayı içinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin’in ‘Bizden duymadığınız her şeyi dedikodu olarak görebilirsiniz.’ sözlerini akla getirdi.