Sarız Belediyesinde dikkat çeken işçi alımı!

Geçtiğimiz günlerde belediyedeki bazı personellerin işine son verdiği ile ilgili iddialarla gündeme gelen Sarız Belediyesi bu kez işçi alımı ile ilgili gündeme geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Sarız Belediyesinde dikkat çeken işçi alımı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan konularından birisi Sarız Belediyesi idi. 31 Mart yerel seçimlerinde Sarız Belediye Başkanlığı görevini Ömer Faruk Eroğlu’na devreden Baki Bayrak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda dikkatleri üzerine çekmişti. Bayrak, Başkan Eroğlu’nun söz vermesine rağmen aralarında engelli çalışanlar olmak üzere 24 kişinin işten çıkarıldığını gündeme taşımıştı. Eroğlu, ise özellikle engelli çalışan Ayşegül Arı ile ilgili açıklama yapmış ve durumdan haberi olmadığını söylemişti. 

Sarız Belediyesi ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken, belediye İŞKUR ilanı yayınlayarak personel alımı yapacağını duyurdu. Toplamda 38 personel alımı yapacak belediye, 22 Nisan Pazartesi günü başvuruları almaya başlarken 25 Nisan Perşembe günü başvurular sona erdi.  

Personel alımına ilişkin ilanın yayınlanmasının ardından ise vatandaşlar, “Belediyeye çıkarılan işçiler yerine yenileri mi alınıyor?” sorusunu yöneltti. 

Sarız Belediyesinde dikkat çeken işçi alımı!