Kayseri'de dikkat çeken buluşma! Nursaçan ile Özhaseki bir araya geldi
Kayseri'de dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eski Başkanı Tahir Nursaçan ile babası Necmettin Nursaçan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette neler konuşuldu?
Kayseri’nin tanınan isimleri bir araya geldi. Dikkat çeken görüşmede neler konuşulduğu merak konusu oldu. Ziyarete ilişkin açıklama ilk açıklama yapıldı.
Nursaçan ve Özhaseki bir araya geldi
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eski Başkanı ve Milkay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Diyanet İşleri Başkanlığı Emekli Başkan Yardımcısı babası Necmettin Nursaçan ile birlikte dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Nursaçan ailesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı ve Beşler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Ziyarette Özhaseki’nin oğlu Enes Özhaseki de yer aldı.
‘Gönül dostluğu ve kadim bir muhabbet buluşması’
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Tahir Nursaçan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nursaçan, “Kıymetli babacığım Necmettin Nursaçan ile birlikte, Beşler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, kıymetli büyüğümüz ve önceki dönem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettik. Gönül dostluğunun ve kadim bir muhabbetin buluşmasına vesile olan bu güzel ziyaretten büyük memnuniyet duyduk.” ifadelerini kullandı.
Nursaçan’dan Enes Özhaseki’ye özel teşekkür
Nursaçan açıklamasında Enes Özhaseki’ye de yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Mehmet Özhaseki’ye bizlere gösterdiği içten ve samimi misafirperverliği için teşekkür ediyor; ziyaretimiz sırasında bizlerle birlikte olan kıymetli oğlu Enes Özhaseki’ye de yakın ilgisi ve nezaketi için ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim sağlık, afiyet ve huzur içerisinde nice güzel buluşmaları nasip eylesin. Muhabbetimizi ve dostluğumuzu daim eylesin.” dedi.