Sarıgül'ün ekibi göreve hazır

Cumhuriyet Halk Partisi ile birleşen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ekibi 'Sarıgül gibi çalışmak' için CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin'i ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bülteninde…

Sarıgül'ün ekibi göreve hazır

         CHP ile birleşme kararı alan TDP üyeleri, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Sarıgül'ün ekibi göreve hazır

TDP İl Başkanı Lütfi Aslanhan, Mustafa Sarıgül ve ekibinin genel seçimlerde başarılı bir çalışma sergilediğini ifade ederek, CHP çatısı altında da “Sarıgül’ün gibi çalışmaya” hazır olduklarını ifade etti. Aslanhan, “Bugün itibarıyla CHP ile birleşmemiz tamamlanmış olduk. Bugünden sonra 50 binden fazla üyemiz ile CHP’nin üyeleri olduk. Yerel seçimlerde CHP’nin en iyi sonucu elde etmesi için programlı bir şekilde sahalara inerek, çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. 
TDP İl Sekreteri Tayfun Kebapçı da TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yıllardır CHP’nin milletvekili çıkaramadığı Erzincan’da başarılı bir çalışma ile milletvekili seçildiğini hatırlatarak, “Yerel seçimlerde bizlerde aynı başarıyı Kayseri’de göstermek için göreve hazırız. Kayseri’deki başarı Türkiye’ye örnek olacak” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin de ilçe ve il kongrelerini sükunet içinde tamamlayarak, yerel seçimlere güçlü bir şekilde gireceklerini ifade etti.