Sarıgül'den dikkat çeken pastırma tepkisi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül bir şarküteriye giderek pastırma fiyatına tepki gösterdi. Anavatanı Kayseri olan pastırmanın bir diliminin fiyatı sosyal medyada gündem oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sarıgül'den dikkat çeken pastırma tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül bir şarküteriye giderek pastırma fiyatına tepki gösterdi.
CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, girdiği dükkanda çalışana "Evlat, şu bir dilim pastırma kaç para?" sorusunu yöneltti.
"25 lira ile 30 lira arasında değişiyor" yanıtını alan Sarıgül, "Bir dilim pastırma olmuş 25 lira. Benim asgari ücretli vatandaşım bu pastırmayı nasıl yiyecek?" diye sordu.
ÖNCEKİ YILDA KAYSERİ’DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Diğer yandan Sarıgül, geçtiğimiz yıl Kayseri ziyaretinde de konuya dikkat çekerek, "Yemeyi bırakın koklamak bile parayla." İfadelerini kullanmıştı. 
Sarıgül'den dikkat çeken pastırma tepkisi!CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün dikkat çeken pastırma tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Bir çok kişi ekonomide yaşanan sorunlara ve her geçen gün düşen alım gücüne dikkat çekerek, Sarıgül'e destek verdi ve bu yöndeki tepkisini dile getirdi. 
Sarıgül'den dikkat çeken pastırma tepkisi!

Kayseri'de bir süre önce pastırma da zamlandı. Kilo fiyatı Ticaret Borsası tarafından daha önce kilosu 505 TL olarak açıllanmıştı. 
Sarıgül'den dikkat çeken pastırma tepkisi!