Samet Koç neye isyan etti?

Suların bir türlü durulmadığı Kayserispor'da Basın Sözcüsü Samet Koç neye isyan etti? Kayserispor'un 3 puanı silindi mi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haberinde.

Samet Koç neye isyan etti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig’de mücadele eden Mondihome Kayserispor’da sular bir türlü durulmuyor. Art arda alınan 7 mağlubiyet, transfer yasağı, mali sorunlar derken Kayserispor gündemden düşmüyor. Ortaya atılan son iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Ligin başında 3 puan silme cezası alan Kayserispor’a bir kez daha puan silme cezası mı geldi?

Taraftar bu soruya yanıt ararken sarı-kırmızılı takımın Basın Sözcüsü Samet Koç konuya açıklık getirdi. Haberlerin yalan olduğunu ifade eden Basın Sözcüsü Koç, çıkan haberlere isyan etti. Koç, böyle bir cezasının söz konusu olmadığını ifade ederken gerekli hukuki sürecin başlatıldığını da aktardı. 

Diğer yandan Kayserispor, Süper Lig’de art arda aldığı 7 mağlubiyet ile 11. sıraya geriledi. 26 puanı bulunan Kayserispor, pazartesi günü Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.Teknik Direktör Recep Uçar'ın istifasının ardından sarı kırmızılı ekibin Antalyaspor maçına kimin antrenörlüğünde çıkacağı da merak ediliyor.