Taraftar Burak Yılmaz'ı istemiyor mu?

Kayserispor'da teknik direktörlük görevini yürüten Recep Uçar'ın istifasının ardından yeni teknik direktör olarak Burak Yılmaz ile anlaşmaya varıldığı haberleri gündeme gelmişti. Burak Yılmaz ismi ise taraftarı ikiye böldü. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Taraftar Burak Yılmaz'ı istemiyor mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Recep Uçar ile dün yollar ayrıldı. Süper Lig'in 23. haftasında pazartesi günü Antalyaspor'u konuk edecek Kayserispor, dün akşam üzeri Teknik Direktör Recep Uçar ile yapılan görüşme sonunda yolların ayrılmasına karar verildi. 
Süper Lig'de geride kalan 22 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 26 puan toplayan Kayserispor; Recep Uçar yönetiminde çıktığı 7'si lig olmak üzere son 8 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı.

Taraftar Burak Yılmaz'ı istemiyor mu?

Sarı-kırmızılı kulübün, yeni teknik direktör olarak ise Burak Yılmaz ile anlaştığı öğrenildi. Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelerek imza atacağı belirtilirken bu karar taraftarı ikiye böldü. Kimi taraftar "Burak Yılmaz" isminden memnun kalsa da kimisi ise Yılmaz’ın lig konusunda tecrübesiz olduğunu ifade ederek daha tecrübeli birisi ile anlaşılmasını istedi. 

Taraftar Burak Yılmaz'ı istemiyor mu?

Diğer yandan kulis bilgilerine göre, Kayserispor teknik direktörlüğü için Sivasspor’dan ayrılıktan sonra Beşiktaş ile devam eden Rıza Çalımbay’ın da ismi geçiyor.

29 Ocak saat 17.00’da Antalyaspor ile karşılaşacak Kayserispor’un maça hangi teknik adam ile çıkacağı merakla bekleniyor.