Sağlık'ta 'Eylem planı' toplantısı...

Kayseri Sağlık Müdürlüğü 2023-2024 eylem planı toplantısı gerçekleştirdi...

Sağlık'ta 'Eylem planı' toplantısı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sağlık Müdürlüğünde kurum için toplantıları sürüyor. Bu kez de 2023-2024 yıllarını kapsayan bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, başkanlık etti. 

2023 – 2024 İç Kontrol Eylem Planı Kurumsallaşma toplantısı gerçekleştrdiklerini kaydeden Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, toplantıda görüş alış veirşinde bulunduklarını da ifade etti.
Sağlık'ta 'Eylem planı' toplantısı...Diğer yandan konuyla ilgili olarak Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sağlık Bakanlığı İç Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 -2024 İç Kontrol Eylem Planı’nda yer alan, Yönetici Tarafından Kurumsallaşma Kapsamında Personeli ile Toplantı Düzenlenmesi maddesi gereğince Müdürlüğümüz ve bağlı kurumlarımızda görevli personele yönelik bilgilendirme toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleştirildi.17 Mayıs 2023 tarihinde 2 oturum üzerinden gerçekleşen toplantılarda konuşan İl Sağlık Müdürümüz Erşan, sağlıkta dönüşüm programının ülkemize kazandırdıkları, Kayseri’deki sağlık yatırımları, sunulan sağlık hizmetlerinin çeşitliliği, kurumsallaşmanın önemi ve faydaları hakkında bilgi paylaşımlarında bulundu" denildi.
Sağlık'ta ' Eylem planı' toplantısı...2023 – 2024 yıllarını kapsamayan  İç Kontrol Eylem Planı Kurumsallaşma toplantısında Kayseri Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, katılımcılardan gelen istek ve talepleri de dinlerdi ve aynı zamanda soruları da yanıtladı. 
Sağlık'ta ' Eylem planı' toplantısı...

.