Sadeliğin Getirdiği Güç Yatak Odası Takımlarında Göz Kamaştırıyor

Modern dekorasyonun en önemli detayları olan koyu renk yansımaları ve onları dengeleyen şık, geniş ölçülü ayna bölümleridir.

Sadeliğin Getirdiği Güç Yatak Odası Takımlarında Göz Kamaştırıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dekorasyon uygulamalarına bakıldığında birçok güçlü stilin aslında sadeliğin temelinden geldiği görülür. Bir takımda parçalar ne kadar özenle tasarlanmış ise şık görünümde o derece iyi yakalanır. İşte, sadeliği ve özenli tasarım uygulamasını birleştiren Creo Yatak Odası Takımı, yatak odalarınızda modern stilin bütün zarafetini yansıtacak.

Bazalı karyola, gardırop, şifonyer ve komodin parçalarından oluşan takımımız, beyaz rengin gücünü taşıyor. Sade ve modern görünümünden aldığı güçlü imaj, gardırop tasarımında yer verdiğimiz şık ayna ve reflekte cam alternatifleri ile yatak odasında göz kamaştıran bir dekorasyon yaratır.

Gardırop içinde kullandığımız led aydınlatma ise cam kapakların şıklığını bir adım öne alırken, geceleri yatak odanız için sıcak ve rahatlatıcı bir ışık tonu sunar. Kıyafetlerinizi ve diğer eşyalarınızı en kolay şekilde bulabilmenizi sağlarken, yeterli depolama alanını ise raf, çekmece ve askılık bölümleri ile sunuyor. Baza parçamız ise geniş iç hacmi ile ek depolama alanı kullanmanıza olanak sağlıyor.

Koyu Renk Tonları ile Estetik Yatak Odaları Oluşturun

Modern dekorasyonun en önemli detayları olan koyu renk yansımaları ve onları dengeleyen şık, geniş ölçülü ayna bölümleridir. Bu iki temel detay ve endüstriyel dekorasyonu destekleyen mermer materyali, Creo Siyah Yatak Odası Takımı içinde sizlerle buluşuyor. Takımın öne çıkan kaliteli işçiliği, mermer desenli şifonyerleri, çarpıcı bir görünümü yatak odanıza taşıyacak.

Takımımızın dolap parçasının sağ ve sol kapaklarında kullanılan özel şerit CMC işlemler ve siyah renk boya, gold tonlu kibar kulplar ile birleşerek, mükemmel uyumu yatak odanıza taşır. 4 kapak üzerinde kullandığımız büyük ölçülü aynalar ise odanıza derinlik ve daha geniş bir görünüm kazandırmanıza yardımcı olurken, rahatlıkla güne hazırlanabilmenizi sağlar.

Geniş hacimli baza, mermer yüzeyli şifonyer, baza sırtında yükselen kendinden yatak başlıklı tasarım sayesinde şık dekorasyona yönelik hiçbir detayın atlamadığı bir yatak odası takımına sahip olursunuz. Baza ve başlık üzerinde kullanılan grinin koyu tonundan siyah tonlara parlak bir geçiş yapan antarsit kumaş kaplama ise takıma son imzayı atarak, dikkatleri üzerine çeker.

Kapitone Detaylar İle Yatak Odanızı Hareketlendirin

Dekorasyonda hem trende ayrıntılardan hem de hareketli uygulamalardan vazgeçmek istemiyorsanız, Asos Yatak Odası Takımı, klasik desenler, trend gri rengi ve kapitone detayları birleştirerek aklınızda yer alan tüm ihtiyaçları karşılıyor.

Gardırop bölümünde 3 dikey ayna bulunan ve geniş çekmece, askılık, özel pantolon bölümü, alt ve üst raf bölümlerini sunan takım, size kıyafetleriniz için ideal depolama alanını sunarken, aynaları ile yatak odanıza daha derinlikli ve geniş bir görünüm kazandırmanızı sağlıyor. Dolabın sağ ve sol kapak bölümlerinde çalışılan geometrik figürler ise dekorasyonda şık bir detay olarak yer alacaklar.

Şifonyer ve komidin kapaklarına uygulanan mermer desen takıma hoş bir hava katarak, takıma ait ana renk olan gri ile mükemmel uyumu yakalar. Kendinden bençli baza karyolası ve yatak başlık kısmında uygulanan kapitone detaylar, klasik stile atıf yaparken, nubuk kumaşın modern dokusu ile dengeli ve zarif bir görünümü yansıtır.

Cevizin Doğallığını Yatak Odalarınızda Hissedin

İşte sabahın ilk saatleri ile birlikte huzurla uyanmanızı sağlayacak, doğal, ahşabın dokusunu yansıtan ve cam kapaklı bölümü ile odanıza derinlik kazandıran bir tasarım Curve Yatak Odası Takımı, sizlerle buluşuyor. Dolap ürününde ahşap ve estetik görünümü yansıtan, çekmeceleri, askılık alanı, alt ve üst rafları ile kıyafetleriniz için yeterli alanı sunan takım, baza bölümünde ise geniş hacmi ve köşe kısımlarındaki nubuk kumaş döşemesi ile ön plana çıkıyor.

Takımımızın şık yatak başlığında kapitone model kullanırken antresit’in modern dekorasyondaki güçlü tonunu tercih ederek, çarpıcı bir görünüm ortaya koyuyoruz. Konforlu yatak başlığının silinebilirlik özelliği ise sizin için avantaj sunar. Takım, dolabındaki 8 hareketli rafı, kemerlik alanı, pantolon askılıkları ve aksesuar çekmecesi ile sizin için özel çözümler sunar.