Coşkun: İndirim yapmak için neden seçimi beklediniz?

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın 'su fiyatlarında yüzde 20 indirim yaptık' açıklamasına tepki gösterdi. Coşkun, 'Ağam eğlenmeye devem ediyor' diye konuştu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Coşkun: İndirim yapmak için neden seçimi beklediniz?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, su faturalarına önce fahiş zam yapılıp ardından seçim gelince indirim yapıldığını belirterek, bu duruma tepki gösterdi. Kibar Feyzo filmine atıf yapan Coşkun, “Ağam eğlenmeye devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Saadet Partisi İl Başkanı Coşkun: İndirim yapmak için neden seçimi beklediniz?

Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı,  "Ağam Eğlenmeye devam ediyor... İndirim yapmak elinizdeydi de neyi beklediniz. İlla bağırıp çağırmamız mı? Seçim yokken yüzde127 zam yapın, Seçim gelince vatandaşı aldatmak için %20'sini geri çekin. Eee gerisi ne olacak! Ayrıca geçen ay fiyatları sabitledik dediniz, yine zam yaptınız. Vatandaş indirim sözünüze neden inansın, seçim var diye mi? Seçimden önce başka, seçim varken başka... Sahi asıl seçimden sonra ne yapacaksınız, siz ondan haber verin.” ifadelerini kullandı.