Rektör'ün yeni danışmanı bakın kim oldu?

Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof Dr Fatih Altun yeni bir danışman daha görevlendirdi. Rektörün son bir ayda görevlendirdiği ikinci danışman kim oldu? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Rektör'ün yeni danışmanı bakın kim oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof Dr Fatih Altun'un yeni danışmanı belli oldu. Rektör Altun bir süre önce İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Sena Kösedağ'ı 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren danışmanı olarak görevlendirmişti. Rektör yeni bir danışman daha görevlendirdi. 
Rektör'ün yeni danışmanı bakın kim oldu?Buna göre, Rektör Altun'un yeni Danışmanı Doç Dr Gökhan Şahan  oldu. Rektörlükten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Şahan, Rektör Danışmanı olarak 15.08.2023 tarihinden itibaren görevlendirilmiş bulunmaktadır.Doç. Dr. Gökhan Şahan'a yeni görevinde başarılar dileriz.
Rektör'ün yeni danışmanı bakın kim oldu?

Rektör Prof Dr Fatih Altun'un yeni Dabnışmanı olarak görevlendirilen Doç. Dr. Gökhan Şahan'ın araştırma alanları, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Hukuk, Medeni Hukuk olarak belirtildi. 
BÜYÜKKILIÇ'A DANIŞMAN OLAN İSİM ŞİMDİ DE REKTÖRE DANIŞMAN OLDU! Haberin detayları için TIKLAYIN
Rektör'ün yeni danışmanı bakın kim oldu?