Bir süre önce Büyükkılıç'a danışman olan isim şimdi de Rektör'e Danışman oldu?

Kayseri'de bir süre önce Büyükşehir Belediye Meclisi'nde çıkan karar ile Büyükşehir Belediyesi'ne danışmanlık hizmeti sunacak isim bu kez de Rektör Prof Dr Fatih Altun'a danışman oldu. Kim bu isim? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bir süre önce Büyükkılıç'a danışman olan isim şimdi de Rektör'e Danışman oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayı Meclis toplantısında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

Meclis’te gündem maddeleri arasında yer alan 'Danışmanlık hizmeti alımı' dikkat çekmişti. Peki, Büyükşehir Belediyesi kimden danışmanlık hizmeti alacaktı? Belediye Meclisinin ek gündem maddeleri arasında yer alan “Danışmanlık hizmeti alımı” konusu meclis üyelerinin bilgisine sunuldu. Alınan kararla birlikte Büyükşehir Belediyesi, AK Parti eski İl Yöneticisi aynı zamanda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı olarak da bir dönem görev yapan  Mehmet Sena Kösedağ’dan danışmanlık hizmeti alacak. Bu yöndeki gündem maddesi Belediye Meclisi'nde kabul edilmişti. 

BU KEZ DE REKTÖRE DANIŞMAN OLDU!

Yaşanan bu gelişmenin ardından Kösedağ bu kez de Rektör Danışmanı olarak görevlendirildi. Karar dün çıktı. Erciyes Üniversitesi Rektörülüğü'nden yapılan açıklamada, "Üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Sena Kösedağ, Rektör Danışmanı olarak 10.07.2023 tarihinden itibaren görevlendirilmiş bulunmaktadır. Doç. Dr. Mehmet Sena Kösedağ'a yeni görevinde başarılar dileriz" denildi. 

HEM BAŞKAN'A HEM DE REKTÖR'E DANIŞMAN OLDU!

Bu görevlendirme ile birlikte Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç Dr Kösedağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a da, Rektör Fatih Altun'a da danışmanlık hizmeti verecek. Kösadağ'ın araştırma alanları üniversitenin internet sitesinde şu şekilde ifade ediliyor: Gazetecilik, İletişim Bilimleri, Basım ve Yayımcılık, Medya ve İletişim Sistemleri.