Recep Mamur unutulmadı

Kayserispor'un efsane Başkanı Recep Mamur, ebedi aleme intikalinin 1'inci yılında unutulmadı.

Recep Mamur unutulmadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'un efsane Başkanı Recep Mamur, ebedi aleme intikalinin 1'inci yılında unutulmadı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'dan sonra, Sarı-Kırmızılı kulüpten de anma mesajı geldi. Recep Mamur için yapılan paylaşımda, "Kayserispor'umuzun Eski Başkanlarından Recep Mamur’u vefatının 1. Seneidevriyesinde saygı ve rahmetle anıyoruz" denildi.


İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da, Kayserisporumuzu tarihinde ilk kez kupa şampiyonu yapan, eski başkanlarından hayırsever iş adamı Recep Mamur’u vefatının 1.Yıl dönümünde rahmet ve özlemle anıyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" sözleriyle Mamur'a vefa gösterdi.

 


Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise, "Kayserispor’umuza uzun yıllar hizmet etmiş unutulmaz başkanı ve şehrimizin hayırsever iş insanlarından Sayın Recep Mamur’u, vefatının sene-i devriyesinde rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun" mesajıyla rahmet diledi.

 

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, "Mekanın cennet olsun" diyerek, recep Mamur'a dua etti ve şu ifadeleri kullandı: "Kayserispor’un unutulmaz başkanlarından, hayırsever iş insanımız Recep Mamur’u vefatının birinci yılında rahmetle anıyorum. Sporda, iş dünyasında ve hayırseverlikte yaptıkları ile her daim aramızda olacak. Mekanı cennet olsun." 

 

Recep Mamur'a, rahmet dileyenler arasında, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da yer aldı. Çolaybayrakdar, "Kayserispor’umuzun kulüp başkanlarından, hayırsever Recep Mamur ağabeyi ahirete irtihalinin sene-i devriyesinde rahmetle yad ediyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini paylaştı. 

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdadoğan da Recep Mamur'u unutmayan isimler arasında yer alarak, "Kayserimizin hayırseverlerinden, Kayserisporumuza uzun yıllar hizmet etmiş önceki dönem başkanlarından olan Recep Mamur’u ebediyete uğurladık. Ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." mesajı yayınladı.

 

Son olarak da İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yücel de, "Vefatı üzerine bir yıl geçmiş, komşum, agbim,  Kayserispor"un değerli başkanı Recep Mamur"u vefatının yıl dönümünde  rahmet ve minnetle anıyorum. Mekanın cennet olsun" mesajı paylaşarak vefa gösterenler arasında yer aldı. 

Biz de Recep Mamur'u saygı ve rahmetle anıyoruz.

Recep Mamur unutulmadı
Recep Mamur unutulmadı