Pınarbaşı Belediye Başkanı seçilen Yağan Genel Başkanı ziyaret etti!

Pazar günü yapılan seçimlerde Pınarbaşı Belediye Başkanı seçilen Deniz Yağan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Pınarbaşı Belediye Başkanı seçilen Yağan Genel Başkanı ziyaret etti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yüksek Seçim Kurulu Kararı ile 2 Haziran tarihinde yapılan Pınarbaşı seçimlerini kazanarak Pınarbaşı Belediye Başkanı olan Deniz Yağan, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’deki makam odasında ziyaret etti.

Genç'ten çağrı

Ziyaretin fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ise ‘Baba ocağımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısı herkese açık’ diyerek vatandaşlara CHP çatısı altında buluşmaya davet etti. Genç, ‘Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’i TBMM’deki makamında, Pınarbaşı Belediye Başkanımız Sn. Deniz Yağan ile birlikte ziyaret ettik. Pınarbaşı seçimlerini sürecin başından beri yakından takip ederek bizlere her zaman destek verip yanımızda olan Sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Sn. Genel Başkanımızın liderliğinde, partimizi iktidar yolculuğunda hep birlikte daha ileriye taşıyacak adil, hakça bir düzeni birlikte kuracağız! Baba ocağımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin kapısı herkese açık.’ dedi.