Başkana sürpriz yaptılar!

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış'a çalışma arkadaşlarından doğum günü sürprizi. Bağlamış, önce şaşırdı, ardından yol arkadaşlarına teşekkür etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Başkana sürpriz yaptılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış'ai Oda çalışanları doğum günü sürprizi yaptı. Bugün 45 yaşına adım atan Bağlamış'ı, bu hareket duygulandırdı.

Başkana sürpriz yaptılar!

Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Bağlamış, 'Bugün çalışma ekibim bana güzel bir sürprizde bulunarak doğum günü programı düzenledi.
Bu güzide ekiple yol yürüyerek Şehrimize hizmet etmek, benim için büyük  bir onurdur. Kayseri’miz için, canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim bizleri mahçup etmesin' ifadelerini kullandı. 

Başkana sürpriz yaptılar!

Recep Bağlamış kimdir?

1979 yılında Kayseri’nin Develi ilçesinde doğdu. Liseyi Kayseri lisesinde bitirdikten sonra lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır.

Profesyonel iş hayatına aile şirketinde başlayan Bağlamış Ülbağ Et Şirketi’nde Genel Müdürlük görevini yapmış kısa sürede başarı sağlayan Bağlamış 2003 yılında Gözde Et Şirketini kurarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir. 2011 yılında Pir Et ve Et Ürünleri firmasında Genel Müdürlük yapmış, yine aynı yıl Şalvarlı Markasını bünyesine katarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştür.

2009 yılında Kayseri Ticaret Borsası Meclis Başkanlığına seçilmiş ve 2018 yılına kadar 2 dönem Meclis Başkanlığı görevini yürütmüştür. Bağlamış 2018 yılı Nisan ayında yapılan seçimler de Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmiş halen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Yine 2018 yılında TOBB 74. Genel kurulun da yapılan seçimler de Kayseri Ticaret Borsası tarihin de ilk defa Ticaret Borsaları Konseyine seçilen ilk başkan olmuştur. Ayrıca 12.04.2023 tarihinde Kayseri’de Kurulan ilk jeotermal sera olan Kayseri Kocasinan Tarıma Dayalı İhtisas (jeotermal Kaynaklı sera) Organize Sanayi Bölgesine Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiş halen Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Recep Bağlamış evli ve 3 çocuk babasıdır. Bağlamış, iş hayatının yanı sıra önde gelen sivil toplum örgütlerinde de çeşitli görevler almıştır.