Özışık'tan çarpıcı iddia: Bana kumpas hazırlıyorlar

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin eski başkanlarından Vedat Ali Özışık, sosyal medyadan çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı. İçinde siyasilerin de olduğu bir grubun kendisine ikinci bir kumpas hazırlığında olduğunu belirterek, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Özışık'tan çarpıcı iddia: Bana kumpas hazırlıyorlar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin eski başkanlarından Vedat Ali Özışık, başkanlık görevini yürütürken, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Cemil Tuğtekin’in başında bulunduğu operasyon kapsamında, 30 Kasım 2010 tarihinde gözaltına alınmış, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 154 kişi birlikte yargılanmış, aylarca hapis yatmıştı. Yapılan yargılamanın sonrası karar Yargıtay’a gönderilirken; Yargıtay sanıkların önemli bir bölümüne beraat verirken 64 sanığın ise yeniden yargılanmasına hükmetmiş, Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yeniden görülen dava sonunda tüm sanıklar beraat etmişti. 13 yıl sonra beraat eden Vedat Ali Özışık, kendisine kumpas kurulduğunu belirterek, başta operasyon savcısı Cemil Tuğtekin olmak üzere, operasyona katılan polislerin ve Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin FETÖ’den yargılandığını açıklamıştı. 
Özışık, sosyal medyadan çarpıcı bir açıklama yaparak kendisine yönelik ikinci bir kumpas operasyona dikkat çekti. Şeker Fabrikası’nı ele geçiremeyen terör örgütünün, kendisine kumpas kurarak fabrikayı ele geçirdiğini öne süren Özışık, “Bizler 13 yıl zülüm ve işkence cezaevi gibi uygulamalara maruz kaldık. Ve tüm suçlamalardan beraat ettik… Buradan tüm devlet yetkililerini ve kamuoyunu uyarıyorum, bilgilendiriyorum: Bu namussuz Terör örgütü  Bu beraatı hazmedemiyor, çıldırıyor. Yeni gizli tanıklar bularak  bize kumpas ve iftira atacaklar. Bu kez tüm cezaevlerinde uzun cezası olanları bulup bana iftira kumpas hazırlığındalar. Bizleri beni pis isler yapan örgütlere yamamak isteyecekler. Artık geçti tutmaz.” dedi. 
Kendisine yönelik kumpasın içinde siyasilerin ve mafyanın da olduğunu öne süren Özışık, bu kez susmayacağını söyledi.