Kayseri'de sokağa çıkacaklar dikkat!

Kayseri'de yarın için plan yapanlar dikkat. Meteorolojiden kritik uyarı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de sokağa çıkacaklar dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de son günlerde etkili olan sıcaklıklar etkisini yeniden yağışa bırakıyor. Kış mevsiminin son ayı olan şubatta Kayseri merkez ve ilçelerde beklenen kar yağışı etkili olmazken bu durum vatandaşları endişe düşürdü. Uzmanlar kuraklığın kapıda olduğunu söylerken büyük bir hevesle beklenen kar yağışı gerçekleşmedi

Yurdun dört bir yanında sıcaklık dereceleri artış gösterirken Kayseri’de havalar yeniden soğumaya başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın için plan yapanları vatandaşları uyardı. Kayseri’de salıyı çarşambaya bağlayan gece itibari ile yağışlı hava etkisini gösterecek. Gece itibari ile başlayan yağışların gün boyu devam etmesi bekleniyor. Yine Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünün tahminlerine göre, Kayseri’de yağışlar cumartesi gününe kadar sürecek. 

Kayseri'de sokağa çıkacaklar dikkat!

Diğer yandan Kayseri’de hava sıcaklıklarının yarın en düşük 4 en yüksek 13 dereceyi göstermesi bekleniyor. Ara ara kuvvetli rüzgarın da etkili olacağı Kayseri’de vatandaşların tedbirli olunması istendi.