Özışık, Makedonya'daki mutluluğunu video ile paylaştı!

Kayseri Şeker Fabrikası ve Pancar Kooperatifi eski Başkanı, Vedat Ali Özışık Makedonya'da duygularını video ile paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Özışık, Makedonya'daki mutluluğunu video ile paylaştı!

Kayseri Şeker Fabrikası ve Pancar Kooperatifi eski Başkanı, 28. Dönem Kayseri bağımsız milletvekili adayı  Vedat Ali Özışık, Türkiye ve Makedonya’nın ortak olarak restorasyonunu yaptırdığı 2014 yılında anı evi olarak hizmete giren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi’nin doğduğu evi ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Makedonya’da Hukuk Fakültesine kayıt yaptırdığını açıklayan Özışık, Cumhuriyetin 100. yılında ziyaret ettiği Ali Rıza Efendi’nin doğduğu evdeki duygularını videolu paylaşımda bulunarak dile getirdi.

Özışık, Makedonya'daki mutluluğunu video ile paylaştı!
Aslına uygun olarak restorasyonu yapılan Makedonya’nın Jupa Belediyesine bağlı Kocacık köyünde bulunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi’nin doğduğu evi ziyaret eden Özışık duygularını video çekerek paylaştı.
Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu eski Başkanı Özışık; “Burası yemyeşil ama çok virajlı yolları var. Kısa bir yolu saatlerdir yürüyoruz. Burası Ali Rıza Efendinin evi. Biz buraya geldik gördük ve mutlu olduk. Milli şuurlarımız ayaklandı, çünkü çok güzel sahip çıkılmış ve çok güzel yapmışlar. Ali Rıza Efendimiz, Zübeyde anamız ve Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ile beraber tüm şehitlerimize Fatiha okuyup döneceğiz” dedi.