Özışık: Beraat kararı FETÖ'cüleri çıldırttı!

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi eski başkanlarından Vedat Ali Özışık'ın geçtiğimiz günlerde aralarında siyasilerin ve mafya mensuplarının bulunduğu bir grubun kendisine yönelik kumpas hazırlığında belirterek, 'Mahkemenin beraat kararından sonra tüm FETÖ'cüler çıldırdı' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Özışık: Beraat kararı FETÖ'cüleri çıldırttı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi eski başkanlarından Vedat Ali Özışık, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, aralarında siyasilerin, mafya üyelerinin olduğu bir grubun kendisine kumpas hazırlığında olduğunu gündeme getirmişti. Özışık’ın açıklamalarının ardından ile FETÖ davasından firari olan Cevheri Güven’in youtube kanalı üzerinden ‘Bir mafya üyesinin itirafları’ başlıklı açıklamaları yan yana geldiğinde ise ortaya çarpıcı bir durum çıktı. Özışık yaptığı açıklamada, ‘Bizler 13 yıl zülüm ve işkence cezaevi gibi uygulamalara maruz kaldık. Ve tüm suçlamalardan beraat ettik… Buradan tüm devlet yetkililerini ve kamuoyunu uyarıyorum, bilgilendiriyorum: Bu namussuz Terör örgütü Bu beraatı hazmedemiyor, çıldırıyor. Yeni gizli tanıklar bularak bize kumpas ve iftira atacaklar. Bu kez tüm cezaevlerinde uzun cezası olanları bulup bana iftira kumpas hazırlığındalar. Bizleri beni pis isler yapan örgütlere yamamak isteyecekler. Artık geçti tutmaz.” İfadelerine yer vermişti. Cevheri Güven de Erkan Gündüz isimli 80 yıldan fazla hüküm giymiş bir itirafçının itiraflarını gündeme taşıdı. Söz konusu videoda Ercan Gündüz denen kişinin ifadesi olduğu belirtilen açıklamalara yer veriliyor. Gündüz’ün söz konusu ifadesinde; yurtdışına kaçmak isterken yakalanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile Vedat Ali Özışık’ın 2011-2012 yıllarında uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülüyor. Yine aynı ifadede aynı tarihlerde Özışık’ın Çankaya Birlik Mahallesi’nde Bora Kaplan ile bir araya geldiği ve uyuşturucu madde ticaretine yönelik görüşmeler yaptığı belirtiliyor. 
Gelişmelerle ilgili görüşlerini aldığımız Özışık, kumpas hazırlığındakilerin beraat kararının ardından çıldırdığını ve dayanaksız iddialarla çamur atmaya çalıştıklarını belirterek, “Evet ben 2011-2012 yıllarında Ankara’daydım. Ankara’daydım ama söz konusu kişiyle görüşmek için değil, FETÖ’cülere karşı dik durduğum, taviz vermediğim için FETÖ’cülerin kurduğu kumpas nedeniyle Ankara’da cezaevindeydim. Şimdi kumpasları çöktü. Mahkemenin beraat kararı vermesinin ardından da şeker fabrikasına çöken FETÖ’cüler çıldırdılar” dedi.