Özhaseki: Yeni simalar gelmeli! Yenilenmenin esas olduğuna inanıyorum…

Yeni dönemde de aday olacak mı? AK Partili Mehmet Özhaseki: Uygun görülüyorsa devam ediyorum. Yani ille bir şey olmak istiyorum diye çırpınan bir yapım yok.

Özhaseki: Yeni simalar gelmeli! Yenilenmenin esas olduğuna inanıyorum…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, gelecek dönem yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili konuştu. Yenilenmeden yana olduğunu söyleyen Özhaseki, “Ben gidip dilekçe vererek belediye başkanı olmak istiyorum, ben milletvekili olmak istiyorum diyen bir Allah’ın kulu değilim. Uygun görülüyorsa devam ediyorum. Yani ille bir şey olmak istiyorum diye çırpınan bir yapım yok” dedi.
"UYGUN GÖRÜLÜYORSA DEVAM EDİYORUM"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, seçimlerde yeniden milletvekili olup olmayacağı yönünde dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özhaseki, yenilenmenin esas olduğuna inandığını belirterek, “Yanlış anlaşılmasın ama ben gidip dilekçe vererek belediye başkanı olmak istiyorum, ben milletvekili olmak istiyorum diyen bir Allah’ın kulu değilim. Uygun görülüyorsa devam ediyorum. Yani ille bir şey olmak istiyorum diye çırpınan bir yapım yok. Yenilenmenin esas olduğuna inanıyorum. Yeni simaların gelmesinin, yeni yüzlerin gelmesinin, istekle, iştahla koşturmalarının çok doğru olduğuna da yürekten inanıyorum” dedi.
Özhaseki: Yeni simalar gelmeli! Yenilenmenin esas olduğuna inanıyorum…
MİLLETVEKİLLERİMİZİN HIRSIZLIĞINI, YOLSUZLUĞUNU, ARSIZLIĞINI GÖRMEDİK
“Bunu söylerken milletvekili arkadaşlarımdan bir şikâyetim mi var? Hayır, yok” diyen Özhaseki, “20-25 yıldır bu işin içindeyim, emin olun bizim milletvekillerimiz gerçekten yüz akımız. Hiçbirisinin kötü bir işini görmedik. Hırsızlığını, yolsuzluğunu, arsızlığını görmedik.  Nihayetinde karar verici olan bir üst kurul var partide ve de Sayın Cumhurbaşkanımız var. İnşallah hayırlısı olsun diye de temennide bulunuyorum. Ben kendi adıma söylüyorum, benim yerime gençler gelsin” diye konuştu.