Özhaseki'ye, MHP'li Özdemir'e ve Vali'ye seslendi: Artık bu işe bir el atın, bir dur deyin!

Kayseri Şeker Fabrikası eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan, Bakan Mehmet Özhaseki, MHP'li İsmail Özdemir ve Vali Gökmen Çiçek'e seslendi: Bu kıyıma artık dur deyin. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki'ye, MHP'li Özdemir'e ve Vali'ye seslendi: Artık bu işe bir el atın, bir dur deyin!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Şeker Fabrikası eski Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demircan, Şeker Fabrikası'nda yaşanan bazı gelişmelerle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve Vali Gökmen Çiçek'e seslendi. Fabrikada işçi kıyımı yaşandığını belirten Demircan, "Sizden rica ediyorum, burada yaşanan işçi kıyımına şehri yönetenler olarak bir dur deyin" diye konuştu.
SAYIN ÖZHASEKİ:ONCA GARİBAN İŞTEN ATILDI
Kayseri Şeker Fabrikası'nda yaşandığını belirttiği 'usulsüzlükleri' yargıya taşıyan ve bu konudaki mücadelesini sürdüren Metin Demircan, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Sayın Mehmet Özhaseki bakanım, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir beyefendi, sayın Valim Gökmen Çiçek beyefendi başta olmak üzere bütün siyasiler ve kamu görevi yapan gazeteci arkadaşlara sesleniyorum; 
Kayseri Şeker’de yapılan usülsüzlüklerden, yolsuzluklardan vazgeçtik. Bunları bir tarafa koyalım.  Orada çalışanlara zulüm ve baskı uygulanıyor. Onca gariban işten atıldı. Bu sabah bir çalışanın daha ekmeğinden edildiği söylendi. Gerekçe olarak da benimle bir yerlerde oturması gösterildi. Benim ne şimdi, ne de bundan önce işten atılan hiç kimseyle bilgi belge konusunda hukukum olmadı. Sayın Bakanım Haseki bey, siz belediye başkanı olduğunuzda, ben de belediye çalışanıydım. Üstelik sizin mensubu olduğunuz partinizin seçmeni olmadığım gibi, yüzlerce başka çalışan da sizin gibi düşünmüyordu. Ama hiç birimizi ekmeğimizden etmediniz. Sizden rica ediyorum, burada yaşanan işçi kıyımına, şehri yönetenlerin başında gelen biri olarak bir dur deyin. 
Özhaseki'ye, MHP'li Özdemir'e ve Vali'ye seslendi: Artık bu işe bir el atın, bir dur deyin!
SAYIN ÖZDEMİR BU İŞÇİLERİBİR DİNLEYİN
Sayın İsmail Özdemir beyefendi, sizi yakınen tanırım. Karıncayı dahi incitmeyen bir yapınız ve erdemli bir kişiliğiniz olduğunu biliyorum. İnsanlar sırf kendileri gibi düşünmediği için ekmeklerinden edilmekte. Sizden de ricam bu işçileri bir dinleyin. Ekmeğinden edilmenin, işsiz kalmanın ne demek olduğunu siz de bilirsiniz.
SAYIN VALİM HADDİMİ AŞARAK SÖYLÜYORUM
Sayın Valim daha öncesindede yazdım, haddimi aşarak söylüyorum; siz bu şehrin her şeyi ile yakınen ilgilenen, işini layıkıyla yapan bir yetkilisiniz. Bunca insanın işsiz bırakılması sizi de ilgilendirir. 
SİZLERİN YÜREĞİ TAŞ MI?
Gazeteci arkadaşlar; sizlerin yüreği taş mı oldu? Bu zulmü nasıl görmezden gelebiliyorsunuz?  Bu gün işinden edilen kişinin benimle oturduğu söyleniyormuş, gerekçe buymuş. Bu o şahsa atılan büyük bir iftiradır. Rica ediyorum bu zulme bir dur deyin. Kamuoyu önünde söz veriyorum, yolsuzluk ve hırsızlıkla alakalı tek kelam etmeyeceğim.  Yeter ki insanlar ekmeğinden edilmesin.
Özhaseki'ye, MHP'li Özdemir'e ve Vali'ye seslendi: Artık bu işe bir el atın, bir dur deyin!