Özhaseki whatsapp numarası paylaştı! İşte nedeni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni bir ihbar hattı uygulamasını devreye soktuklarını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Özhaseki whatsapp numarası paylaştı! İşte nedeni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çevre ve denizlerin korunması amacıyla yeni bir uygulama başlattıklarını açıkladı. Bakanlık, 0532 01 01 181 numaralı "Çevre-Deniz WhatsApp İhbar Hattı"nı devreye sokarak vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendirecek.

Bakan Özhaseki, yaptığı açıklamada, "Çevremizi ve denizlerimizi el birliğiyle, hassasiyetle koruyoruz. Devreye aldığımız 0532 01 01 181 numaralı 'Çevre-Deniz WhatsApp İhbar Hattı' ile, vatandaşlarımızdan mesaj olarak gelen ihbarları değerlendiriyoruz. İl Müdürlüğü ekiplerimizi ihbarlara yönlendiriyor, mevzuata aykırı olduğunu tespit ettiğimiz durumlarda gerekli iş ve işlemleri uyguluyoruz. Ortak evimiz dünyamız için birlikte, 7 gün 24 saat çalışıyoruz" dedi.

Bu yeni uygulama sayesinde vatandaşlar, çevre ve denizlerde karşılaştıkları olumsuz durumları doğrudan yetkililere bildirebilecek. İl Müdürlüğü ekipleri gelen ihbarları hızlıca değerlendirerek, gerekli incelemeleri yapacak ve mevzuata aykırı durumlarda gerekli müdahalelerde bulunacak.

Özhaseki whatsapp numarası paylaştı! İşte nedeni