Özhaseki ve Elitaş temel attı: 210 tane yapılacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği akanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile birlikte temel attı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki ve Elitaş temel attı: 210 tane yapılacak...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, temel attı.

Özhaseki ve Elitaş temel attı: 210 tane yapılacak...

Özhaseki, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Elitaş, Önceki dönem Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Ankara Milletvekillerimiz, AK Parti ve MHP Ankara İl Başkanımızın katılımıyla; Kahramankazan Saray Mahallesi GİMAT Uluslararası Gıda Hali 1. Bölge 1. Etapta yapılacak 210 dükkânın temelini attık.Akıllı bir sanayi sitesi olarak Sıfır Atık uyumlu tasarladığımız ticari alanda ayrıca; Gıda atıklarının dönüştürülmesi, Elektrik üretimi, Yağmur sularının yeniden kullanımı da sağlanacak. Cami, teknik okul ve sosyal donatı alanlarıyla birlikte inşa edeceğimiz iş yerlerimiz Ankara'mızın, Kahramankazan'ımızın istihdamına ve ekonomisine de katkı sağlayacak. Türkiye’nin en büyük hal ve gıda toptancı sitesi; Başkentimize, ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Özhaseki ve Elitaş temel attı: 210 tane yapılacak...Özhaseki ve Elitaş temel attı: 210 tane yapılacak...