Özhaseki'nin yerine gelen isim belli oldu

İkinci kez bakanlık koltuğuna oturan Mehmet Özhaseki'nin partideki görevini bıraktı. Özhaseki'nin yerine gelen isim ise belli oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'nin yerine gelen isim belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanlığı görevini bıraktı. Özhaseki’nin yerine kimin geleceği ise merak edilen sorular arasında yer alıyordu. O soru yanıtını buldu. Bakın o isim kim oldu? 

Yeni kabine üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kürsüye çıkarak tek tek yemin etti. Bunlardan birisi yeniden bakanlık koltuğuna oturan Özhaseki oldu. Diğer yandan Özhaseki, AK Parti Yerel Yönetimler Sorumlu Genel Başkanlığı görevini başka bir isme devretti. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz oldu. 

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Özhaseki şu ifadeleri kullandı; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Genel Başkan Danışmanı olarak atanan Samsun Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini devrettik. Yıllarca birlikte yaşadıklarım değerli yol arkadaşım Yusuf Ziya Yılmaz'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.”


Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Genel Başkan Danışmanı olarak atanan Samsun Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’a Yerel Yönetimler Başkanlığı görevini devrettik.

Yıllarca birlikte çalışmış olduğum kıymetli yol arkadaşım Yusuf… pic.twitter.com/3SlB218U0s

— Mehmet Özhaseki (@mehmetozhaseki) June 7, 2023