Yalçın'dan Özhaseki açıklaması: Şehrimize herhalde faydası olacaktır!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, uzun süre birlikte mesai yaptığı Özhaseki'nin yeniden Bakanlık koltuğuna oturmasıyla ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde...

Yalçın'dan Özhaseki açıklaması: Şehrimize herhalde faydası olacaktır!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, uzun süre birlikte mesai yaptığı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, “Göz göze gelecek birisinin olması bizim açımızdan önemli. Sayın Mehmet Özhaseki’nin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olmasının şehrimize herhalde faydası olacaktır” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, seçim sürecine yönelik olarak yaptığı açıklamada, “Hiç kimse birbirinden daha fazla devlet sever değil. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü noktasında hepimizin kaygısı aynı, hassasiyetimiz aynı” dedi. Yalçın, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde de bulunarak, “Meclisimizdeki siyasi partilerin TBMM’de de karşılığının olması anlamlı” dedi.

Belediye Meclisi’nde konuşan Yalçın’ın, uzun süre Belediyecilik döneminde mesai yaptığı Özhaseki ile ilgili sözleri de dikkat çekti. 
“Şehrimizin de belediyecilikte duayeni sayın Mehmet Özhaseki’nin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olmasının şehrimize herhalde faydası olacaktır yani” diyen Yalçın, “Hayırlı olsun. Önemli olan bilen birisinin, göz göze gelecek yani birisinin olması. Bizim açımızdan da önemi oldu” diye konuştu.