Özhaseki'nin elindeki sargının gizemi ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koltuğuna oturan Mehmet Özhaseki'nin elindeki bant dikkat çekti. Peki Özhaseki'nin eli neden bantlı...

Özhaseki'nin elindeki sargının gizemi ne?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Bakanlık koltuğuna oturan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, devir teslim törenini yaptıktan sonra göreve hızlı başladı. Özhaseki, eski Bakan Murat Kurum’dan, Bakanlık görevini devraldıktan sonra Bakan Yardımcıları ve Genel Müdürlerle toplantı yaptı. Diğer yandan Özhaseki'nin devir teslim töreni sırasında elindeki sargı ise dikkat çekti. Bu durum akıllarda soru işaretleri bıraktı.
Özhaseki'nin kolundaki sargının gizemi ne?
Herkes Bakan Mehmet Özhaseki'nin elindeki sargının nedenini merak ederken, gerçek ortaya çıktı. 
Özhaseki'nin kolundaki sargının gizemi ne?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin elindeki sargı merak konusu olurken, Özhaseki'nin bu nedenle devir teslim töreninde kendisini tebrik etmek isteyenlerle tokalaşmaktan kaçındığı öğrenildi. Diğer yandan Özhaseki'nin yaşadığı bir kaza sonucu elini incittiği ve bu nedenle elinin sargılı olduğu belirtildi. 
Özhaseki'nin kolundaki sargının gizemi ne?Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yakın çevresi ciddi bir durumun olmadığını belirterek, Bakan'ın önlem amaçlı el bandajı taktığını ifade etti.