Özhaseki, kürsüde öyle bir dua etti ki: Vallahi, billahi haset etmiyorum!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de kürsüde ettiği dua ile dikkat çekti. Bakan Özhaseki, neden 'Vallahi, billahi de haset emiyorum' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki, kürsüde öyle bir dua etti ki: Vallahi, billahi haset etmiyorum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de yaptığı konuşmayla dikkat çekti. Talas'ta hayırsever ve belediye işbirliği ile yapılan Mehmet Karamercan Kütüphanesi ve 100 Apartmana 100 Kütüphane açılış töreninde konuşan Özhaseki, farklı illerde katıldığı programlarda yaptığı konuşmayı hatırlatarak, bir konuda dua etti. 

Özhaseki, kürsüde öyle bir dua etti ki: Vallahi, billahi, haset etmiyorum, inşallah bizi geçerler!

Bakan Mehmet Özhaseki,  "Gittiğimiz yerlerde bunu da özellikle söylüyorum ve ilan da ediyorum. Geçenlerde bir ilimizde ihracatı bizden fazla  nüfusu da fazla. Dediler ki biz hayırseverlikte geçtik. Kürsüye çıkınca dedim ki vallahi kıskanmıyorum, billahi kıskanmıyorum, haset etmiyorum. İnşallah geçersiniz. 81 vilayetin tamamı bizi geçsin inşallah. Hayırseverlikte geçsinler. Başka bir şey olduğunda iddialaşılır,  yarışılır vs  falan ama hayırseverlikte niye iddialaşalım. Herkes Kayseri’yi geçsin. Ama Kayseri’yi geçen bir ilde görmedim. Kayserimiz bu konuda şampiyon. Onu da söyleyeyim özellikle.  Bu biz de bir gelenek" dedi.