Özhaseki: Hiç kıvırma sevgili Çetin Arık!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: İki gün boyunca düşünüp akıl hocalarınla sapla samanı karıştırarak aklınızca cevap vermeye çalışmışsınız. Yalnız peşinen söyleyeyim daha gülünç duruma düşmüş, iyice batmışsın.

Özhaseki: Hiç kıvırma sevgili Çetin Arık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP Milletvekili Çetin Arık’a yanıt verdi. Özhaseki, “Hiç kıvırma sevgili Çetin Arık! İki gün boyunca düşünüp akıl hocalarınla sapla samanı karıştırarak aklınızca cevap vermeye çalışmışsınız. Yalnız peşinen söyleyeyim; daha gülünç duruma düşmüş, iyice batmışsın” dedi. Özhaseki, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: İki gün boyunca düşünüp akıl hocalarınla sapla samanı karıştırarak aklınızca cevap vermeye çalışmışsınız. Yalnız peşinen söyleyeyim; daha gülünç duruma düşmüş, iyice batmışsın. Yapacağın en iyi şey; böyle komik duruma düşmektense yalan söylediğini itiraf edip özür dilemekti. Ama sizde nerede o erdem!
Zamanında pek muhterem (!) Genel Başkanın Kılıçdaroğlu da bana iftira atmıştı. 300 sayfalık dilekçe ve 20 milletvekili ile mahkemeleri baskı altına almaya çalışmış ama orada da rezil olmuştu. Yalanları mahkemede yüzüne çarpılmıştı.
Sevgili Çetin; “Özhaseki, döneminde yapılan 15 milyonluk köprü ortada yok. Bu konuyla ilgili ortada Sayıştay raporları var.” diyordun. Lafı hiç kıvırma; ortaya Sayıştay raporlarını çıkar ya da istifa et!
Yoksa bundan sonra sana kiralık vekil dediğimiz gibi yalancı ve müfteri vekil diyeceğiz.
 

Arık: Ütün bozuldu Özhaseki!
Haberin detayları için TIKLAYIN