Özhaseki deprem koordinasyon toplantısına başkanlık etti

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara'da deprem koordinasyon toplantısına başkanlık etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Özhaseki deprem koordinasyon toplantısına başkanlık etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, mesaisinin önemli bir bölümünü, 6 Şubat depreminin ardından depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için harcıyor. Bakan Özhaseki, son olarak Ankara’da deprem koordinasyon toplantısına başkanlık etti.

Özhaseki deprem koordinasyon toplantısına başkanlık etti.

Toplantıyı sosyal medya hesaplarından paylaşan Bakan Özhaseki, “6 Şubat depreminden etkilenen bölgelerdeki çalışmaları değerlendirmek üzere ilgili Bakanlıklarımızın Bakan Yardımcıları, kurum ve kuruluşlarımızın Genel Müdürleriyle deprem koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik. Rezerv alanlar ve Yerinde Dönüşüm projemiz başta olmak üzere tüm kurumların faaliyetleri ile bölgedeki son durumu istişare edip çalışma alanlarımızdaki ortak hareket kabiliyetimizi ele aldık. Vatandaşlarımızı bir an önce yeni, sağlam ve güvenli konutlarına kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.