Son başvuru bugün 23:59'a kadar! Bunu yapmazsanız hak iddia edemezsiniz!

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) mezun aşamasında olan öğrencilerini uyardı. Üniversiteden yapılan açıklamada bugün saat 23:59'a kadar yapılmayan başvurular kabul edilmeyecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Son başvuru bugün 23:59'a kadar! Bunu yapmazsanız hak iddia edemezsiniz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) mezun aşamasında olan öğrencilerle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Açıklamada "Mezun Olmak İstemiyorum” seçeneğini işaretlemeyen öğrencilerin formasyon derslerine devam edemeyeceğini söyledi. 
BUGÜN SAAT 23.59'A KADAR BAŞVURU YAPILMASI GEREKİYOR
Üniversiteden yapılan açıklamada, "Mezun aşamasına gelmiş öğrencilerimizden 2023-2024 eğitim -öğretim yılı güz yarıyılında formasyon derslerine devam etmek isteyen öğrenciler 03.08.2023 tarihi saat 23:59’a kadar OBİSİS üzerinden 'Pedagojik Formasyonu Tamamlamak İstiyorum, Mezun Olmak İstemiyorum' seçeneğini işaretlemesi gerekmektedir" denildi.
Erciyes Üniversitesi uyardı: Son başvuru bugün 23:59'a kadar! Bunu yapmazsanız hak iddia edemezsiniz!
YAPMAYANLAR HAK İDDİA EDEMEYECEK
Üniversite yönetimi bu seçeneği işaretlemeyen öğrencilerin mezun edileceğine dikkat çekti. "Mezun durumunda olup formasyon derslerine devam etmek isteyen öğrencilerimize önemli duyuru" başlıklı açıklamada ayrıca "Bu seçeneği işaretlemeyen öğrenciler mezun edileceğinden Pedagojik Formasyon Derslerini alamayacak olup, bu öğrenciler herhangi bir hak iddia edemeyeceklerdir. İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur"  ifadeleri de kullanıldı. 
Son başvuru bugün 23:59'a kadar! Bunu yapmazsanız hak iddia edemezsiniz!
Pedagojik formasyon kimler alabilir?
Formasyon, üniversitelerin açılan sertifika programı tamamlanarak alınır. YÖK tarafından yayınlanan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına İlişkin Çerçeve Usul ve Esaslara göre ilgili lisans bölümlerinden mezun olan her aday programa başvurabilir