Özhaseki'den tartışılan 'Mitingde yoklama alınacak' mesajı ile ilgili açıklama!

Kayseri Şeker Fabrikasında çalışanlara Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumartesi günü Meydan'daki mitingine 'Katılım zorunludur. Yoklama alınacak' mesajı atıldığı, yönündeki tartışmalar sürüyor. Bu yöndeki mesaj iddiaları Özhaseki'ye soruldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'den tartışılan 'Mitingde yoklama alınacak' mesajı ile ilgili açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında yapacağı toplu açılış programıyla ilgili dikkat çeken bir mesajı paylaştı. Ataman’ın iddiasına göre Kayseri Şeker’den çalışanlarına Erdoğan’ın Meydan programına “Katılım zorunludur. Yoklama alınacak” mesajı atıldı. 

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu Kayseri'de yapacağı miting öncesi Kayseri Şeker Fabrikası tarafından çalışanlara gönderilen SMS mesajı tartışmaları sürerken bir tepki de CHP Milletvekili Çetin Arık'dan geldi. Kayseri'nin AK Parti'ye sırtını döndüğünü, telaşa kapılan AKP'nin miting alanını doldurmak için kamu gücünü kullanmaya çalıştığını savunan CHP Kayseri Milletvekili Arık, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'a seslenerek, 'Bu işçiler senin kölen mi? Boncuk mu sayıyorsun? Devletin yanında yer alacaksan Türkiye'yi şeker ithal eder hale getiren AKP'nin karşısında yer alacaksın. AKP devlet değildir' diye konuştu.

ÖZHASEKİ'YE 'KAYSERİ ŞEKER'DE ÇALIŞANLARA MİTİNGE KATILIM ZORUNLU, YOKLAMA ALINACAK" ŞEKLİNDE ATILDIĞI İFADE EDİLEN MESAJ SORULDU

'VEFA BORCU OLARAK BEN KOŞA KOŞA GİDERİM'

İşte bu yöndeki mesaj tartışması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhasdeki'ye soruldu. Özhaseki, "Millet İttifakı her şeyi söylüyor. Hangi fabrika işçisine SMS atıp da yoklama yaptırıyormuş ki, ben ilk defa duyuyorum. Hüseyin Bey'le de (Hüseyin Akay) konuşmadım. Cumhurbaşkanın da buna ihtiyacı yok. Cumhurbaşkanımızdan daha kalabalık miting yapan bir parti gördünüz mü. Yok. Bunu söyleyen partilerin genel başkanları miting yapabiliyor mu? Yiğidi öldüreceksiniz hakkını teslim edeceksiniz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şehirde emeği çok. Hzılı tren gibi bir işin bunca ekonomik sıkıntıya rağmen temeli atılıyorsa, vefa borcu olarak ben koşa koşa giderim.Çoluğumu çocuğumu da çağırırım. Kimseyi de zorlamayız. Buna da ihtiyacımız yok. Sussunlar, hizmet edene teşekkür etsinler..." dedi.