Özhaseki'den Kayserispor'daki alacaklarla ilgili açıklama! 'Siz de seçimlerde bize başarı dileyin'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayserispor'u ziyaret etti ve futbolcuların alacaklarla ilgili açıklama yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki'den Kayserispor'daki alacaklarla ilgili açıklama! 'Siz de seçimlerde bize başarı dileyin'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, beraberindeki parti yöneticiler ve AK Parti Milletvekili adayı Mahmut Gürcan'la birlikte Kayserispor'u ziyaret etti. Başkan Ali Çamlı ile birlikte futbolcuları da ziyaret eden Özhaseki, futbolculara seslenerek, "Burada kimsenin alacağı kalmaz" dedi. 

Özhaseki, "Şehrimizin markası Kayserisporumuzu bugünkü gerçekleştirdiği antrenman öncesinde ziyaret ederek hafta sonu karşılaşacağı Konyaspor mücadelesi için Başkanımıza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diledik  Şehrimizin, Başkanımızın ve bizlerin girişim ve gayretleriyle oyuncularımızın alacaklarını hesaplarına yatırdık. Bu şehrin en önemli değerlerinden olan Kayserisporumuzdan desteğimizi asla esirgemeyeceğiz" dedi. "Biraz zorluklar var, ama çözeceğiz" diyen Özhaseki'nin futbolculara yönelik olarak, "Bize seçimlerde başarı dileyin" sözleri de dikkat çekti.

KİMSENİN HAKKI KALMAZ

Özhaseki, "Kolay gelsin. Kayseri'nin yüzünü güldürdünüz tebrik ediyorum. Sağolsun, Ali Hocam gayretlerde. Bugün de herkesin hesabına zannedersem şimdi geçmiş diye düşünüyorum alacaklar. Antalya'da da size söyledim, ufak tefek sıkıntılar, gecikmeler olabilir, ama burada bir kişinin hakkı kalmaz. Ödemek için elimizden geleni yaparız, uğraşırız. Biraz zorluklar var, ama çözeceğiz inşallah. Gelecek seneyle de ilgili epeyce plan var. Yine söylüyorum, kimsenin burada alacağı kalmaz, merak etmeyin. Siz de seçimlerde bize başarı dileyin arkadaşlar" ifadelerini kullandı.