Akar'ın gülen fotoğrafı merak konusu oldu! KAYSİAD Başkanı Yılmaz, bu fotoğrafla ilgili ne dedi?

KAYSİAD Başkanı İbrahim Yılmaz, Milli Savunma Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Hulusi Akar'ın, güldüğü ana dair merak edilen fotoğrafla ilgili ne dedi? Akar'ın, asker kökenli olduğu için 'ciddi ve az gülen bir yapıya' sahip olduğunu belirten bazı çevreler, o anı merak etti. Yılmaz'dan o ana dair dikkat çeken açıklama...

Akar'ın gülen fotoğrafı merak konusu oldu! KAYSİAD Başkanı Yılmaz, bu fotoğrafla ilgili ne dedi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Savunma Bakanı ve aynı zamanda AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Hulusi Akar, beraberindeki partili belediye başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akar ve beraberindekiler bu kez de Kayseri Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAYSİAD) yönetimini ziyaret etti. 

KAYSİAD FARKI...
Ziyarette çekilen ve Hulusi Akar’ın güldüğü ana dair objektiflere takılan bir fotoğraf merak konusu oldu. Asker kökenli Akar’ın, “genelde ciddi ve az gülen bir insan” olduğunu belirtilirken, o anı aynı zamanda Kayseri ANAP eski Milletvekili olan KAYSİAD Başkanı İbrahim Yılmaz’a sorduk. “KAYSİAD farkı, KAYsiad farklı. Ciddi olanları da güldürür” diyen Yılmaz, Akar’ı siyasete daha ısınmış halde gördüğünü söyledi.

SİYASETE DAHA DA ISINMIŞ GÖRDÜM
Asker kökenli olduğu için hulusi Akar’ın az gülen bir kişi olarak görünebileceğine dikkat çeken KAYSİAD Başkanı Yılmaz, “Ben Sayın Bakan’ı daha önce de tanırım, bilirim.  Bu ziyaretinde gözlemim şu ki, siyasete daha da ısınmış gördüm.” diye konuştu.

MEMLEKET GÜLMEYE HASRET KALDI
Memlekette yaşananlar nedeniyle insanların gülmeye hasret kaldığını da dikkat çeken Kayseri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (KAYSİAD) Başkanı İbrahim Yılmaz, “İnsanlar artık biraz gülsün. Neredeyse gülmeyi unutur hale geldik. Sanki herkesin suratı asık. Artık mutlu olsun ülkemizde insanlar. Gerçekten buna ülkenin ihtiyacı var. İnsanların gerginliğe değil, konuşmaya, gülmeye, sohbet etmeye, güzel şeylere ihtiyacı var.” şeklinde konuştu. 

BİZ GÜLMEYENLERİ DE GÜLDÜRÜRÜZ
KAYSİAD Başkanı Yılmaz, Akar’ın güldüğü ana dair de “KAYSİAD farkı. Biz gülmeyenler de varsa da güldürürüz. Biz Kayserili İş adamlarıyız”  şeklinde konuştu.