Özhaseki'den Büyükkılıç açıklaması!

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Memduh Büyükkılıç ismi açıklandı. Aday tanıtım toplantısına katılmayan Özhaseki'den açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Özhaseki'den Büyükkılıç açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Memduh Büyükkılıç ismi açıklandı. Mevcut Başkan Büyükkılıç, Kayseri'de yeniden partinin adayı gösterildi. Ankara ATO'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katılmadı. Özhaseki'nin sağlık sorunu nedeniyle toplantıya katılmadığı ifade edilirken, merakla beklenen açıklaması da geldi. 

Özhaseki'den Büyükkılıç açıklaması!

Özhaseki, Büyükkılıç ile ilgili ne dedi? Bakan Mehmet Özhaseki, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Turgut Altınok ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere; tüm belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı'nın güçlü yerel yönetimleri için hep birlikte, durup dinlenmeden, omuz omuza çalışacağız.

Özhaseki'den Büyükkılıç açıklaması!