Özhaseki: Bizim devlet, ezan, ümmet diye bir derdimiz var!

'Yol arkadaşlarımızla dertleştik' diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: Bizim millet diye, bayrak diye, vatan diye, devlet diye, ezan diye, ümmet diye bir derdimiz var.

Özhaseki: Bizim devlet, ezan, ümmet diye bir derdimiz var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, "Yol arkadaşlarımızla dertleştik" açıklaması yaptı.
Özhaseki:

Kentte geçmişten bugüne farklı görevlerde bulunan isimlerle bir araya geldiklerini dile getiren Özhaseki, "Kayseri’de geçmişten günümüze AK Parti'mize çeşitli makamlarda hizmet etmiş kıymetli yol arkadaşlarımızla dertleştik, hasbihal ettik" dedi.

Özhaseki:
"DERDİMİZ VAR"
Açıklamasında "Biz gece gündüz çalışmak ve koşturmak zorundayız" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki,  "Çünkü bizim millet diye, bayrak diye, vatan diye, devlet diye, ezan diye, ümmet diye bir derdimiz var. Bizim ülkemizin bölünmez bütünlüğü diye bir derdimiz var. En büyük derdimiz ise gençlerimize güzel ve güçlü bir Türkiye bırakabilmek" diye konuştu.
Özhaseki:
DEVA PARTİSİN'DEN, AK PARTİ'YE GEÇEN İSİMLERLE DE BİRARAYA GELDİ...
Özhaseki, teşkilat buluşmasında DEVA Partisi'nden, AK Parti'ye katılan isimlerle de bir araya geldiklerini duyurdu. Özhaseki, " Teşkilat Buluşmamızda Deva Partisi Kayseri Kurucu İl Başkanı Begüm Başmısırlı’nın AK Parti ailemize katılmasının ardından, yönetiminde bulunan 19 kardeşimiz de Deva Partisi’nden istifa ederek büyük AK Parti ailemize katıldı. Hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

Özhaseki:

Diğer yandan Özhaseki, Kayseri Kuyumcular Derneği tarafından gerçekleştirilen vefa buluşmasına da katıldıklarını söyledi. Özhaseki, "Milli Savunma Bakanımız, Kayseri Milletvekili Adayımız Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ve İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte Kayseri Sarraf ve Kuyumcular Derneği’nin düzenlediği Vefa Buluşmasına katıldık. Bu mesleğe ömrünü vermiş meslek erbaplarına plaketlerini takdim ettik" ifadelerini kullandı. 
Özhaseki:Özhaseki: