Özer: Gazetecilik tarihin en güç döneminden geçiyor!

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer: Halkın gerçekleri öğrenme hakkı için yılmadan mücadele veren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür tüm Gazetecilerin 24 Temmuz 'Basın Özgürlüğü Mücadele Günü' kutlu olsun. Biliyoruz ki, Gazetecilik belki de tarihin en güç döneminden geçerken, bu gün gerçek basın emekçileri için asla 'Bayram' değil!

Özer: Gazetecilik tarihin en güç döneminden geçiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Halkın gerçekleri öğrenme hakkı için yılmadan mücadele veren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür tüm Gazetecilerin 24 Temmuz 'Basın Özgürlüğü Mücadele Günü kutlu olsun” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 
Gazetecilerin baskı altında olduğu, toplumun gerçekleri öğrenmemesi için her türlü sansürün, ekonomik baskının sonuna kadar hüküm sürdüğü, sosyal medyanın dahi makyajlı gerekçelerle prangalanmak istendiği, Türkiye’nin basın özgürlüğü sıralamasında dünyada 180 ülke arasında 149'uncu olduğu bu kötü günler geçecek. Buna olan inancımızla halkın gerçekleri öğrenme hakkı için yılmadan mücadele veren, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür tüm Gazetecilerin 24 Temmuz 'Basın Özgürlüğü Mücadele Günü' kutlu olsun. Biliyoruz ki, Gazetecilik belki de tarihin en güç döneminden geçerken, bu gün gerçek basın emekçileri için asla 'Bayram' değil!
Cumhuriyetimizin demokrasi ile taçlanacağı, Basının özgür olacağı günler yakın. Asla umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan.