Özel Güvenlik Sınav sonuçları açıklandı mı?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 27 Nisan tarihinde yapılan Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınavı'nın sonuçları açıklandı mı? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Özel Güvenlik Sınav sonuçları açıklandı mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de de çok sayıda vatandaşın Özel Güvenlik sertifikası almak amacıyla müracaat ettiği Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınavı’nın sonuçları merak ediliyor.

Yurt genelinde 27 Nisan 2024 tarihinde yapılan sınavda başarılı olan kişiler, aldıkları sertifikalarla Özel Güvenlik olarak işe girme olanağına sahip olacak. Sınav sonuçları kamuoyuna 17 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak. Adaylar Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi Sınavı’nın sonuçlarını Emniyet Genel Müdürlüğü’nün https://www.egm.gov.tr/ozelguvenlik/sinav-sonuclari sayfasından takip edebilecek. Adaylar söz konusu internet sayfasından TC kimlik numaralarını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecek. 

Özel Güvenlik Sınav sonuçları açıklandı mı?
Diğer yanda Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi Sınavı’nın tarihi ise Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 2024 Sınav Takviminde 29 Haziran 2024 Cumartesi günü olarak açıklandı.