Oto Galericiler Sitesi genel kurula gidiyor

Kayseri Oto Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu, Motorlu Araç Alım Satımcılar Dernek Başkanı Mustafa Yurdakul ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesi'ni ziyaret etti.

Oto Galericiler Sitesi genel kurula gidiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Oto Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu, Motorlu Araç Alım Satımcılar Dernek Başkanı Mustafa Yurdakul ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri 38 Kent TV ve Kayseri Olay Gazetesi’ni ziyaret etti.

Kayseri Oto Galericiler Sitesi ve Kayseri Motorlu Araç Alım Satımcılar Derneği yöneticileri Kayseri Olay Gazetesi ve 38 Kent TV’yi ziyaret etti. Ziyarette haber merkezimize yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Oto Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu, 12 Ocak 2019’da genel kurul yapacaklarını ve yeniden aday olduklarını açıkladı. Kayseri Oto alım satım yapan esnafların yüzde 70’inin mesleki yeterlilik belgesini aldığını dile getiren Tuzcuoğlu, mesleklerinin statü kazandığını söyledi. Kayseri Motorlu Araç Alım ve Satımcılar Dernek Başkanı Mustafa Yurdakul ise, site için çalıştıklarını dile getirerek, 200 esnaftan 150’sinin derneğe üye olduğunu belirtti. Yurdakul ayrıca, Türkiye’de önümüzdeki yıldan itibaren yetki belgesi olmayan esnafın alım satım yapamayacağını ifade etti.