OSB'de sel felaketi… 1 saniye içinde çöktü. İşte o görüntüler…

Kayseri'deki şiddetli yağış sonucu İstikbal Mobilya'nın OSB'deki fabrikasının duvarı 1 saniyede çöktü. CEO Ertekin, duvarın çökme anını paylaştı. İşte Kayseri Olay Haber Merkezi'nin Kayseri haberi…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
OSB'de sel felaketi… 1 saniye içinde çöktü. İşte o görüntüler…

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) meydana gelen şiddetli yağışın sebep olduğu selde fabrika binasının duvarı 1 saniyede çöktü. Duvarı yıkılan İstikbal Mobilya’dan ve fabrikanın bağlı bulunduğu Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den açıklama geldi.

CEO Ertekin, duvarın yıkıldığı görüntüleri paylaşarak, “1 saniyede çöküyor” ifadelerini kullandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün “ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar” konusunda uyarıda bulunduğu Kayseri’de Organize Sanayi Bölgesi’nden gelen görüntüler şaşırttı.

Aşırı yapış nedeniyle meydana  gelen selde İstikbal Mobilya’nın fabrika binasının duvarı yıkıldı.

CEO ERTEKİN: 1 SANİYE İÇİNDE ÇÖKÜYOR 

4 aracın hurdaya döndüğü sel felaketinde cep telefonuyla tesadüfen çekilen fabrika duvarının yıkılma anımı paylaşan İstikbal Mobilya’nın bağlı olduğu Erciyes Anadolu Holding’in CEO’su Alpaslan Baki Ertekin,  görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı: 

“Video bir mesai arkadaşımız tarafından yoğun yağmuru çekerken tesadüfen çekilmiş. Videoda da görüleceği gibi duvar 1 saniye içinde ve aniden çöküyor. Kayseri’de yoğun yağmura bağlı olarak taşma, su basması haberleri alıyoruz. Yaşanan olumsuz hava koşullarından etkilenen tüm Kayseri’li hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

İSTİKBAL’DEN AÇIKLAMA 

İstikbal Mobilya’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada da, “herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmaması en büyük tesellimizdir.” denildi.

İstikbal’den yapılan açıklama şöyle:

Kayseri'de bugün meydana gelen şiddetli yağış sonucunda İstikbal fabrikamızın 6. Cadde'ye bakan cephesindeki istinat duvarında çökme meydana gelmiştir. Olay sonucunda 4 aracın hasar alması dışında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmaması en büyük tesellimizdir. Yaşanan olumsuz hava koşulları dolayısıyla tüm Kayseri halkına geçmiş olsun dileklerimizi bildiririz.”